#5 Jesper Pellijeff

logo_thumbnail

 

Vi har en 17-åring som dominerade SM SST 2016. I år får han får han mäta sina krafter mot Christoffer Bergman / Team Yamaha som kommer hem efter tävling i VM Superstock. Vi hälsade på hos Jesper och hans familj i Södertälje utanför Stockholm för att skapa oss en bild av vem denna demon är. Det var en mycket trevlig stund med förstklassig fika och provstart av Jespers motorcykel som stod i vardagsrummet. Jesper har suttit på racehoj sen han var 9 år gammal, har tre rum fulla fulla av pokaler och nu siktet fast inställt på att ta sin andra SM-titel och att ta sig ut och tävla internationellt. Motivation finns så det räcker både hos Jesper och hans familj, om bara sponsorer kommer på plats så känns det som att möjligheterna för en ny svensk Road Racing-stjärna finns.

Följ Jesper på:

https://www.facebook.com/JesperPellijeffRacing/

Fram t.o.m 2012:

http://www.bike.se/bloggar/jesper_pellijeff

 

 

14291917_1059463097424425_5164080236958520210_n

hemmahosjesperpellijeff_2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s